Провокативно: Моника Белучи се целува с жена (СНИМКИ)

През ключалката
10:51 - 16 Август 2021
6685
Провокативно: Моника Белучи се целува с жена (СНИМКИ)

56-годишната Моника Белучи участва с друга звезда – 63-годишната френска актриса Карол Буке, във фотосесия за френското издание "Пари Мач". В най-ефектната снимка двете големи дами на киното са заснети секунда преди да се целунат любовно.

Ярката фотосесия, която е дело фотографа Матие Сезар, е по повод премиерата на филма „Фантазии“ (Les fantasmes), която се състоя в петък. „Снимах се в този филм само за да целуна Карол”, казва италианската дива в интервю за изданието, описвайки опита си от снимките с Буке, която е бивша съпруга на Жерар Депардийо.

В новия филм двете известни актриси играят влюбена двойка, което им позволи да се чувстват спокойни и свикнали със съблазнителните пози от фотосесията. На една от снимките Моника позира в черно боди и обувки на високи токчета. В интервюто за "Пари Мач" неостаряващата италианска секс-икона Белучи засегна темата за приемането на промените в тялото с течение на времето.

„Мисля, че за жените би било доста смело да се каже, че могат да бъдат съблазнителни след 50-те. Това е като табу, което е нарушено. Отказвам да водя война срещу времето. Защото знам предварително, че ще загубя, и това ще ме накара да страдам. И тъй като искам да живея щастливо, предпочитам да гледам в бъдещето с радост“, казва тя.

„Тялото, в което сме родени, ни е дадено отгоре. Това е подарък, който губим с течение на времето. След като младостта отмине, идва друг стил на красота. Да можеш да изразиш себе си отново след определена възраст, е страхотно “, твърди Моника, която беше момиче на Бонд на около 50 години, ставайки най-зрялата любовница на главния герой Агент 007.

Белучи отбелязва също, че като красавица може да разчитате на много привилегии, макар и само временно. „Благодарение на моята красота хората сами идваха при мен. Първата крачка не трябваше да правя аз. Беше страхотно, но всичко беше крехко. С напредването на годините тази дяволска красота изчезна и вече не ме защитаваше. Трябваше да се адаптирам към новата ситуация. Силата ми дойде от друго, може би от това, което се нарича търсене на вътрешна красота”, призна актрисата преди премиерата на новия филм.

Лентата "Фантазии" на Давид и Стефан Фоенкинос, френски писател и режисьор, проследява живота на шест различни влюбени двойки и разказва за най-съкровените им мечти. Освен Белучи и Буке в комедийния филм участват Сюзан Клеман, Жан-Пол Рув, Жозефина Джапи, Денис Подалидес, Селин Салет и др.