Провокираха най-секси спортната журналистка да си покаже гърдите, тя не поддаде (ВИДЕО)

Феминистки огранизации скочиха на феновете на Наполи, за да защитят красивата Дилета Леота

Спорт
13:51 - 03 Октомври 2019
9299
Провокираха най-секси спортната журналистка да си покаже гърдите, тя не поддаде (ВИДЕО)

"Покажи си циците, покажи си циците!", ехтеше от трибуните на стадион "Сан Паоло" в Неапол, където изминалия уикенд Наполи посрещна Бреша и победи с 2:1. Успехът на небесносините беше най-малкият акцент, а големият беше фокусиран върху големия бюст на Дилета Леота, която в никакъв случай няма нужда от диета.

Красивата блондинка с още по-красив бюст, се появи преди мача на пистата на стадиона - облечена стилно и неотразима, а агитката на домакините започна да скандира да вдигне блузата си и да им покаже прелестите си.

Дилета Леота позира на стадион "Сан Паоло" в пълен блясък

Тя прие всичко с усмивка, разбира се, и им даде да разберат, че няма как това нещо да се случи - размаха пръст, показвайки с жестове "Не", а след това обърна палец надолу, както едно време са правили в Римската империя, когато владетелят е трябвало да пожали или да убие гладиатора.

Дилета Леота - единодушно призната от спортната общественост на Апенините за "Най-красивите гърди в Серия "А", получи и подкрепа - няколко феминистки организации веднага скочиха в нейна защита, а също така обвиниха и феновете на Наполи в сексизъм.