Прясно разведената Нели Хаджийска се фръцка в рокля за 7 бона

Водещата избра нашето Черноморие за лятната си ваканция

Шоу
16:16 - 06 Август 2024
4736
Прясно разведената Нели Хаджийска се фръцка в рокля за 7 бона
Рокля за 7 бона на знаменития италиански бранд "Долче и Габана" разходи водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска из нашето Черноморие. Прясно разведената дама едва ли дълго ще остане сама в този изискан външен вид, охкат завистливци.
В момента Нели се е отдала на заслужена почивка в луксозен комплекс в Несебър. Компания ѝ правят двамата ѝ синове. Докато тийнейджърите лудуват на плажната ивица, Нели прекарва дните си с „ветрило и охлаждащ аперол в ръка“, както тя самата разказва във фейсбук профила си.


„Обичам вечерите край морето, залеза, плажа, който опустява, чайките, които превземат пясъка и си намират храна. Слагам най-красивата си рокля и просто усещам, че владея лятото. В шепите ми e“, сподели доскорошната водеща на предаването „Търси се“.
Нели, която от началото на годината е официално разведена със съпруга си Данаил, разказа, че сърцето ѝ отново е пълно с любов, но не към мъж, а към слънцето и морето. „Сърцето ми прелива от лято, слънце и благодарност! Тези двама човека преобърнаха мнението ми за българския морски туризъм. Краси Михова – най- слънчевата и усмихната дама, управител на луксозния комплекс, която с невероятен финес и класа следеше всяка минута всичко да е перфектно, сервитьорите да са усмихнати, гостите доволни... и главния готвач Емилиян Куртелов, който за първи път ме спечели за ол инклузив изхранване. Хич не обичам хранене на блок маси, пътували сме и по света, където вземам такива пакети предимно заради децата, но аз винаги съм хапвала на ресторант. Просто ми харесва да отворя хартиено меню, да чета и да разгледам, да обсъдя със серевитьора и да си поръчам...това си е моят ритуал за хранене на почивка. Но тук, сред толкова прясна и разкошна храна, любимите ми риби и морски дарове, пресни салати в ол инклузив менюто им останах очарована и истински впечатлена“, разказа в социалната мрежа Хаджийска.