Психар извади нож на майка с бебе в Бургас

"К.рво, ще ти навра детето отзад", крещи извратенякът

Актуални новини
20:50 - 07 Юли 2019
4042
Психар извади нож на майка с бебе в Бургас

Спецчастите в Бургас арестуваха мъж, който нападна семейство с бебе в кв. "Възраждане" и се барикадира в дома си. Майка му обаче съдействала на полицаите и успяла да убеди сина си да се предаде преди въоръжените до зъби полицаи да разбият вратата.

39-годишният Димитър Пехливанов е бивш член на Чуждестранния легион, криминално проявен и често създавал проблеми с агресивното си поведение. В квартала подозират, че той има психични проблеми, но проверка установи, че досега не е бил регистриран в Центъра за психично здраве.

Бургазлията е отведен за разпит в  Първо РУП, след като извади днес следобед нож на двойка, разхождаща бебето си в градинка. За щастие до касапница не се стигна.

Свидетели разказаха за ужаса, който се е разиграл около 19:50 ч. край бл. 39 в комплекса. Жената е вървяла, бутайки количката с 8-месечното си бебе, когато изведнъж зад нея се появил Димитър. Без причина той започнал да вика: „К*рво! Ей, сега ще ти е*а майката! Ще ти навра бебето отзад!”. В този момент вече уплашената бургазлийка забързала крачка, но агресивният мъж извадил нож.

Тя позвънила панически на съпруга си, който мигновено слязъл долу и се изправил срещу Димитър. Последвала схватка, при която криминално проявеният мъж, който живее на първия етаж в бл. 39, замахнал с ножа към съпруга на пострадалата. Той насочил острието не към ръцете на жертвата и директно се прицелил към сърцето. Ножът успял да одраска съпругът. Той е с прорезна рана на гърдите. „Целеше се в сърцето ми. Искаше да ме убие!”, каза самият той, отказвайки да бъде сниман.