Психичноболна троши коли във Варна (ВИДЕО)

Крайно агресивна е, жалват се в морската столица

Топ
17:11 - 12 Юли 2019
5668
Психичноболна троши коли във Варна (ВИДЕО)

Психично болна варненка троши автомобили, паркирани в района на Червения площад, пише сайтът Varna24.bg. Варненец разпространи клип в групата Виждам те КАТ-Варна, от който е видно как жената обикаля улицата и проверява дали може да отвори някоя от колите, след което с яд чупи огледалата. 

"Това лице на 11юли в 00,50 ч.е забелязано в района на Червен площад да нанася щети по автомобилите, проверява ги дали са отключени, дърпа и поврежда прибрани странични ел. огледала. Ако някой го разпознае и ми каже къде да го открия да се свърже с мен. Предлагам възнаграждение!!!", написа потърпевшия.

Пострадалият вече е получил и други клипчета, от които е видно, че се касае за жена с шизофрения, която върши золуми и краде, когато попадне на отворен автомобил.  

"Дамата" се оказа доста позната на варненци. По цял ден тя обикаля по офисите в центъра на морската столциа, където нахлува агресивно и проси пари.

Ако ѝ бъдат отказани, грабва каквото види пред очите си и си тръгва. Много варненци често ѝ помагат с храна, цигари или пари, но тъй като е агресивна и непредвидима, вече избягват всякакъв контакт с нея.

Потърпевшите търсят съдействие от полицията за справяне с психичноболната жена, която да бъде настанена в специализирана клиника за лечение.