Пуснаха полет от Варна до Прага за 48 лева

Общество
15:08 - 09 Юни 2020
2908
Пуснаха полет от Варна до Прага за 48 лева

Нискотарифната компания Wizz Air обяви, че стартира маршрута между Варна и Прага, съобщиха от авиопревозвача. Полетите ще се изпълняват 2 пъти седмично от 17 юли - в понеделник и петък. Местата и по двата маршрута вече са в продажба, обявиха от компанията.

Фирмата напомня на пътниците да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици.

Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение.

Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане. Цената на билета до чешката столица е 48 лева.