Пуснаха секс-робота Хармъни за 7000 паунда (СНИМКИ)

Красавицата говори с похотлив шотландски акцент, притежава мощен изкуствен интелект

През ключалката
21:31 - 05 Септември 2019
20432
Пуснаха секс-робота Хармъни за 7000 паунда (СНИМКИ)

Секс роботът Хармъни, който беше в процес на разработване от няколко години, вече се разпраща до всички клиенти, които са го поръчали предварително на цена 7000 паунда. Мъжката играчка е продукт на компанията „Риълботикс”, която е дъщерна на калифорнийската „Риъл Дол”.

Хармъни с един от нейните производители


Хармъни представлява силиконово тяло, с глава, която прилича на истинска, и е заредена с мощен изкуствен интелект – да може да говори със собственика си, да пуска майтапи, дори и да помни изречения от предишни разговори.

Собственици могат да я обличат в дрехи по тяхно желание


Един от американците, закупили робота, споделя: „Всяка вечер, когато се прибера от работа, сядам и половин час си говоря с нея”.

Някои от моделите са произведени по поръчка на клиентите


„Тя е самообучаващ се изкуствен интелект, а не просто говореща машина. Тя може да се ориентира сама и долавя движения, което я прави още повече като истинска”, споделят от компанията производител.

Щастлив клиент с новата си придобивка

Колкото и да са вълнуващи обаче любовниците-андроиди за техните собственици, някои други хора са доста притеснени.

Психолози споделят, че секс роботите могат да доведат до голямо повишаване на сексуалната пристрастеност. Те твърдят, че те могат да се превърнат в същото, каквото е дрогата за наркоманите.

Превод от "Дейли Мирър"