ПУСТ МЕРАК! Борис Солтарийски си търси младо гадже, режат го навсякъде

Певецът отдавна не е вървежен като във времената по Би Ти Ви

През ключалката
13:00 - 22 Ноември 2023
9245
ПУСТ МЕРАК! Борис Солтарийски си търси младо гадже, режат го навсякъде

41-годишният Борис Солтарийски е стигнал дъното в интимния си живот след развода с Аделина. Това разкриха близки до обкръжението му източници, които обясниха, че певецът на Слави се опитва да забие ново гадже, но младите мацки, които сваля, само му се присмиват.

Аделина отскоро вече е омъжена за друг, с когото заживя в Щатите, взимайки там и дъщеря си Ема. Тя заряза Солтарийски, защото не можа да издържи постоянните му отсъствия от вкъщи, съчетани с откровено инфантилното му поведение и безотговорност.

Това се потвърждава и от разкритията на неговите познати, които са категорични, че певецът все повече се превръща в "шут". Борис усилено тичал след 20-годишни мацки в заведенията, в които пее, но те не му обръщали внимание. Нещо повече - смеели му се и го наричали "загубеняк", пише Crimesbg.com.

Аделина е щастлива с друг отвъд Океана

"Той какво си мисли?! Това не е едно време, когато беше при Слави Трифонов в Би Ти Ви и се дуеше колко е вървежен. Сега все по-малко хора се сещат за него, а младите момичета по клубовете му се хилят, че няма нито нацепено мускулесто тяло, нито пари. А знаем, че точно тези две неща се котират сред младото поколение", коментират източниците.

И са убедени, че ако Солтарийски не се замисли и не промени тотално начина си на живот, изобщо няма да си намери читава жена. "А все пак той не става по-млад, нали?!", смигват те.