Путин и Шойгу треперят от мъртвия Пригожин

Олигарсите Юрий Ковалчук ​​и Аркадий Ротенберг всъщност управляват Русия

Русия
08:57 - 01 Септември 2023
5688
Путин и Шойгу треперят от мъртвия Пригожин

Пригожин беше погребан тихо, в полузатворено гробище в Санкт Петербург, без почести, официални речи и гости. Дори когато вече е мъртъв, те - Путин, Шойгу, Герасимов и други - се страхуват от него. Това твърди избягалият в Израел от кремълската хунта бизнесмен Леонид Невзлин.

Пригожин всъщност не е предал Путин. Той демонстрира слабостта на Шойгу и Герасимов и поиска оставката им. В този смисъл той прекрачи определена граница, показвайки слабостта на самия Путин. Той се оказа силен само заобиколен от братята Ротенберг и Ковалчук - олигарси от кръга на диктатора, каза още Невзлин.

Всъщност по-нататъшната съдба на Пригожин след неговия "марш на справедливостта" зависеше от това каква линия ще избере Путин заедно с онези Ковалчуци и Ротенберговци. Тъй като Пригожин разкри слабостта на Путин, която не е въображаема, а реална, Ковалчуците и Ротенберговците прокараха неговото унищожение, за да покажат сила на хората и света.

Банкерът Юрий Ковалчук ли е истинския господар на Кремъл?

Имаха втори вариант. Заедно с Пригожин уволнете Путин и сложете някой нормален на това място. Може би дори без да се променя конфигурацията, без формално да бъде лишен Путин от власт и без да бъде ликвидиран физически. И тогава сложете край на войната. Мислех, че нищо не заплашва Пригожин, тъй като ситуацията ще се реши само в полза на смяната на Путин. Или във всеки случай ще бъде отстранен от вземането на решения заедно с Шойгу и Герасимов. Но грабителската идеология на Ковалчук ​​и Ротенберг надделя. Отново линията на войната печели и затова Пригожин е унищожен. Защото той беше за нейното прекратяване, в рационална за Русия форма, но прекратяване.

И докато Юрий Ковалчук ​​и Аркадий Ротенберг контролират това оръдие на Владимир Путин, а тихият и чаровен крадец Абрамович ги прикрива, войната и ограбването на Русия никога няма да свършат. И, погледнато от тази страна, както и да се отнасяме към Пригожин, той беше надеждата, че безумието ще спре и убийствата на украинци и на руснаци, които му бяха по-скъпи, ще спрат. Но партията на войната триумфира. Сега предстои поражението на Русия и пълното й изчезване от политическата шахматна дъска като играч. И тези хора чакат според мен не трибунал, а физическо унищожение. Защото вече всички разбират кой управлява Русия.