Путинистката Елен Колева бяга в Русия

Шоу
15:30 - 22 Март 2022
14704
Путинистката Елен Колева бяга в Русия

След серия пластични операции и смяна на името бившата актриса Елена Калевска, която познаваме като Елен Колева, претърпя пълна житейска метаморфоза. Е, не съвсем пълна, защото никой хирургически нож не може да извади от душата й преклонението пред Владимир Путин, когото любовницата на Сашо Майонезата и Калин Терзийски нарича "велик стратег".

Докато масово големите международни компании, хората на изкуството и културата бягат от режима на Владимирович, зеленооката монтанчанка се е насочила в обратната посока. Звездата от "Шивачки", която сега се изживява като лечител с космическа енергия, смята да емигрира в Русия.

Калевска/Колева имала оферта за работа при своя гуру - шарлатанката Ксения Бондар, която таксува по 3300 рубли за сеанс в московския си кабинет. Вярно, поради срива на руската валута тази наглед солидна сума в момента се равнява на около 56 лева, обаче лечителката се надява на бум в практиката си, тъй като по време на криза хората масово се обръщат към баячки, врачки и братовчедки на Джуна.

Ето с какви публикации радва феновете си Елен напоследък

В интерес на истината Елена никога не е крила афинитета си към Москва и далеч преди началото на путиновата "операция" в Украйна. Майка на актрисата Ина до 5-годишната си възраст живее в Русия, в гр. Вологда, откъдето е баба й Тамара, тя е  - чиста рускиня.

Интересно какво мисли за намеренията на Калевска актуалният й приятел - ексцентричният британски актьор Дъг Рао. Тъй като бившата звезда напоследък твърди, че мъжете в живота й само са я дърпали назад до момента, едва ли ще се притесни да потърси щастието си далеч от него.