Путинофили плашат политолога Татяна Дронзина със смърт

Затваряй си устата, продажна безродна нагла мръсна дебела краво, пишат русофили на известната професорка

Актуални новини
18:00 - 04 Октомври 2023
5718
Путинофили плашат политолога Татяна Дронзина със смърт

Заклети привърженици на руския президент Владимир Путин заплашиха със смърт известния български политолог проф. Татяна Дронзина. Това стана ясно от нейна публикация във фейсбук, видя Lupa.bg. Тя сподели, че получава заплахи по мейла и цитира някои от тях, които изобилстват от цинични ругатни.

От началото на военната кампания на Русия срещу Украйна през февруари 2022 г. проф. Дронзина зае твърда позиция против войната и в подкрепа на единството на Украйна. Тя не се страхува да изразява позициите си публично пред медиите и в социалните мрежи.

"Уважаеми ФБ ползватели, много ми е неприятно, но искам да ви покажа какви писма получавам ежедневно на електронната си поща заради постовете и позициите, изразени от мен.

"Какъв доктор каква политика. Кой ти плаща да пишеш глупости? Затваряй си устата дърта вмирисана минджо. Продажна безродна нагла мръсна дебела краво. Смъртно наказание за такива като теб е милостиня."

Само искам да добавя, че ако поредният примат, който ми е написал това писъмце днеска мисли, че ще се стресна, много се лъже. Свикнала съм половината джихадисти да ме псуват, та няма да се справя с едни доморасли комунистчета и руски проксита. Моля ви се", откровена бе проф. Татяна Дронзина.

Тя е дългогодишен преподавател в катедрата по политология в СУ „Св. Климент Охридски“, преподавала е и в университети в чужбина. Автор е на книги за тероризма и по геополитика.