Путлеристът Ревизоро: Властта си мие ръцете с Владимир Владимирович

Емил Димитров брани с гърдите си Балкански поток

Политика
18:50 - 01 Април 2022
4265
Путлеристът Ревизоро: Властта си мие ръцете с Владимир Владимирович

Бившият министър Емил Димитров - Ревизоро, демонстрирал се като брутален путински трол тази седмица в предаването "Пресечна точка" на Нова ТВ, коментира падането на мораториума за ток, парно и ВиК услуги.

Ревизоро заяви: "За всичко се говори 8 месеца. И в моловете се събираха, правиха управленска програма, казаха, че имат идеи, още не съм ги чул. Ние не сме тигъра на Балканите, но опитваме да бъдем чрез тръбите. Този газопровод вече ни струва 2 милиона, догодина ще ни струва 1 милион, а след една година ще сме си избили разходите".

"Като правиш Балкански поток, ти си лош, че го правиш. Като правим втора връзка със Събрия - защо я правим с нея? Ами тя е наш съсед. В момента, в който сме в криза, изведнъж се вгледахме във всички газопроводи. Цял живот сме били вързани към Русия. Сега сме тук. Никаква готовност нямат. Не сме готови за нищо. Виждате и думите на премиера - каквото можах, направих, другото е международното положение. Оттук насетне Путин ще е виновен за всичко, аз ви подготвям, че вечно ще си мием ръцете с него", добави той.

Бизнесменът Веселин Халачев заяви: "То мораториумът свърши, вече трябва да имаме информация какво ще стане. Дай Боже да е истина това, което каза Кирил Петков - да не се очакват големи промени".

"Ако цените скочат на горива и енергия, това ще доведе до ново нарастване на цените, понеже почти всичко е зависимо от енергията. Лошото е, че го отнася обикновеният човек. Най-противното е, че, каквото и да се случи, в крайна сметка го плаща обикновеният гражданин. Банката като фалира кой го плати - българският народ. Как ще се борим с една корупция?", добави той.