"България Еър" със специални тарифи за младежи и студенти

Новини
16:31 - 21 Март 2022
1511
"България Еър" със специални тарифи за младежи и студенти

С наближаването на Великденските празници, когато традиционно много младежи и студенти, учещи в чужбина, се прибират у нас, националният авиопревозвач "България Еър" е подготвил нови преференциални цени по младежките си тарифи.

През март и април всеки на възраст от 12 до 26 години, който е част от младежката програма за лоялни клиенти на авиокомпанията, може да резервира своето пътуване с "България Еър" още по-изгодно, съобщиха от авиопревозвача. 

Програмата за младежи Fly MoreYouth предлага на пътуващите учащи и студенти редица привилегии. Сред тях са право на пътуване с 2 безплатни чекирани багажа, напълно безплатна смяна на датата на полет, подарък ваучер за 25% отстъпка на самолетен билет за рождения ден, натрупване на бонус точки и генериране на бонус билети, добавяне на четирима роднини, близки или приятели, които могат да ползват намаления от 20% при пътуване с "България Еър".

По повод предстоящите празници националният авиопревозвач е подготвил и още по-изгодни цени за пътуване на всички, които са част от Fly MoreYouth програмата.

Те могат да се възползват от двупосочни самолетни билети между София и Корфу, Атина и Милано на цени от 179 евро. Двупосочното пътуване между София и Рим, Виена, Ларнака, Крит и Родос в рамките на кампанията специално за студентите ще бъде 189 евро, между София и Прага и Барселона – 219 евро, a между София, Берлин и Франкфурт 229 евро.

Двупосочното пътуване между българската столица и Мадрид, Париж, Амстердам, Брюксел и Лондон за всички младежи, членове на програмата, ще бъде 239 евро. Пълна информация и подробности за условията и цените може да се види на сайта на "България Еър": https://bit.ly/FlyMoreYouth.