"Билла" инвестира 3 млн. лв. в деветия си магазин с каси за самообслужване

Обновеният обект е в Стара Загора

Новини
12:44 - 29 Април 2021
4433
"Билла" инвестира 3 млн. лв. в деветия си магазин с каси за самообслужване

Броят на обектите на "Билла България", в които има каси за самообслужване, расте. По-малко от година след като откри първия си такъв, австрийската верига за търговия на дребно приключи реконструкцията и на деветия такъв.

Обновеният обект в Стара Загора вече посреща клиенти след инвестиция от почти 3 млн. лв., посочват от компанията. Касите за самообслужване помагат за намаляване на ĸoнтaĸта мeждy cлyжитeли и пaзapyвaщи с цел удобство и спазване на необходимите предпазни мерки, наложени от епидемиологичната обстановка в света. Дигитализацията е обхванала и етикетите в търговския обект, които вече са електронни, посочват от "Билла".

"Отпуснахме близо 3 000 000 лева за реновирането на магазина ни в град Стара Загора. Инвестицията в обновяването на нашите обекти в страната е изключително важна за нас. Дългосрочната ни стратегия винаги е била насочена към устойчиво развитие на бизнеса и удовлетворяване на клиентите. Обособяването на нововъведения като касите на самообслужване и електронните етикети, подкрепят намеренията ни да предоставяме повече възможности както за нашите потребители в страната, така и за комфорта на работа на нашите служители", посочва Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на "Билла България".