"Биограф" почита Шон Конъри

Новини
17:16 - 30 Ноември 2020
2185
"Биограф" почита Шон Конъри

Най-харесваният агент 007 в дългата история на поредицата – Шон Конъри, който почина наскоро, е на корицата на новия декемврийски том на „Биограф“, който от вторник сутринта е на пазара. Списанието отделя цели 22 страници с много снимки и факти от живота и славната кариера на шотландския мъжага, който ще бъде запомнен далеч не само с ролята си на Бонд. Припомня се и житейската история на Урсула Андрес – швейцарската сексбомба, станала първото Бонд-момиче в дебютния филм „Доктор Но“ от 1962-а.

Две скандално откровени актьорски интервюта допълват интригуващото съдържание на брой 111. Първото е с нашумелия пърформанс-изпълнител Иво Димчев, който споделя своя изненадващо проникновен поглед върху изкуството, обществото, публиката и ковид-пандемията. Второто – отново ексклузивно за „Биограф“ – е с италианеца Роко Сифреди. Най-известният мачо от филмите за възрастни разкрива коя е неговата тайна да покорява хиляди жени и същевременно да има завидно сплотено семейство.

Едно от последните големи интервюта на Стоян Михайлов – легендарният член на ЦК и културтрегер от времето на социализма, който вече не е между живите, е сред другите хитови материали в броя. Прелюбопитна е и историята на първата жена вицепрезидент на САЩ Камала Харис, както и на актрисата, която веднъж стресна Леонид Брежнев, наричайки го хулиган – Фаина Раневская.