"Булката" със сиренето изпревари лекарите и се ваксинира

Новини
17:45 - 07 Януари 2021
8577
"Булката" със сиренето изпревари лекарите и се ваксинира

Моделката Гери Дончева се уреди с ваксина срещу коронавируса. Красавицата качи видео от имунизацията, видя Lupa.bg. Дългокраката брюнетка изпревари лекари, учители и хора, които са по-застрашени, за да се боцне. Гери работи като ПР на столична болница и така се е вредила за ваксината. Имунизацията й породи много възмущение, защото уж от нея трябваше да се възползват само хората от първа линия.


"Направих го за да подкрепя хората, които се страхуват от ваксината. Нарочно изчаках 2 часа и след това записах видеото. За момента се чувствам добре, няма ми нищо", казва Гергана в краткото видео в инстаграм.

Официално съм ваксинирана! Работата ми в болница ми даде възможността да съм сред първите, които имат досег с чудотворната течност и се радвам, че мога да дам пример с действието си на всички онези, които изпитват страхове, имат съмнения за конспиративни теории и имат несигурност. Ваксината е тип РНК, на Файзер.

Как се чувствам: състоянието ми с нищо не се е променило - чувствам се както във всеки друг ден - нормално и здрава.

Вторият етап на ваксинирането ще се случи след точно 21 дни от сега и ще кача информативен пост, а до тогава ще ви държа в течение ако се проявят някакви странични ефекти или телесно неразположение например.

"Ее пак връзки. Дръж ни в течение за симптомите след ваксината!", "Дано си си поживяла добре", са само част от коментарите под публикацията на моделката.