"Булсатком": Нелоялна конкуренция ни саботира в Пловдив

Кабелният оператор се извини на свои абонати, че 10 дни са без телевизия

Новини
15:16 - 28 Август 2020
3596
"Булсатком": Нелоялна конкуренция ни саботира в Пловдив

Вече десети ден пловдивският квартал "Кършияка" е без сигнал от "Булсатком". Гражданите негодуват, че стоят без телевизия.

По този повод кабелният оператор изрази своето официално становище за аварията.

"Техническите екипи на Булсатком работят усилено по възстановяването на услугата на оператора в няколко района на Пловдив, като проблемът е възникнал през последните дни в следствие на умишлени действия на нелоялна конкуренция на територията на Общината. Прекъснатите оптични кабели се заменят с нови и се търси оптимално дългосрочно решение, с което да се осигури високото качество на предлаганите услуги.

Операторът не може да се ангажира с конкретен срок за отстраняване на проблема, тъй като новите кабелите често биват повторно прерязвани, но обяви, че всички засегнати клиенти ще получат компенсация от една месечна такса. В официалния сайт на компанията Булсатком благодари за проявеното търпение и се извини за причиненото неудобство.

Булсатком уведоми съответните компетентни органи за създалата се ситуация и ще окаже пълно съдействие в борбата с нередностите и нелоялната конкуренция".