"Черешката на тортата" отново изкушава с вкусни ястия

Михаил Дюзев, Сибина Григорова, Карин Околие, Виктор Чучков и Дарина Такова се впускат в кулинарно приключение

Шоу
11:05 - 13 Декември 2021
3473
"Черешката на тортата" отново изкушава с вкусни ястия

Много забавление, приятелска атмосфера и положителни емоции предстоят в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник, 13 декември. Около масата преди празниците сядат оперната прима Дарина Такова, журналистът с дългогодишен опит в медиите Сибина Григорова, атлетката с редица отличия Карин Околие, водещият на предаването „Пресечната точка“ – Михаил Дюзев и популярният продуцент и режисьор Виктор Чучков.

По традиция шеф Манчев ще постави специална задача на участниците, която този път ще бъде вдъхновена от техни близки хора. Важни за кулинарния гуру ще бъдат не само вкусовете и презентацията на ястията, но и историите, скрити зад тях.

Седмицата започва с Михаил Дюзев в понеделник, който ще потърси пресечната точка в готвенето и доброто настроение. Пленил аудиторията на NOVA не само със сините си очи, но и с точните си коментари, той ще покани зрителите в уютния си дом. Водещият ще предложи на звездната компания меню, инспирирано от Италия, с ястия, които му напомнят за едни от най-близките му хора – партньорката му Ани и майка му.

Във вторник журналистът Сибина Григорова ще забавлява публиката и гостите със своите любопитни рецепти и повече от интересни житейски истории. За амбициозното меню с пресни продукти майсторът на комуникацията ще се обърне за подкрепа към две свои добри приятелки. Вечерята ще бъде вдъхновена от общите им пътувания, от които пазят незабравими спомени.

Лекоатлетката и носител на множество медали от състезания Карин Околие ще играе за победа в оспорваното кулинарно състезание в сряда. Тя ще фокусира своето меню върху сезонната храна, подправена с щипка любов и инспирирана от най-близките ѝ хора. Специалният ръчно изработен подарък на домакинята, която е свикнала да побеждава, ще докосне сърцата на нейните гости.

Кулинари умения в четвъртък ще демонстрира Виктор Чучков. Продуцентът и режисьор ще се заеме с копродукция между кулинарния север и гастрономическия юг, вдъхновени от скандинавските страни и Италия. Виктор ще гарнира вечерята си с много стил и вкус, а креативният му подарък ще остане паметно преживяване, превърнало вечерята в истински шедьовър.

Финалът на изпълнената с приятни емоции седмица поставя оперната певица Дарина Такова. Гала спектакълът в един истински храм на добрия вкус, какъвто е нейният дом, включва и петстепенно меню, вдъхновено от нейна близка приятелка. Оперната прима ще подари пиршество за сетивата на гостите си и ще ги впечатли истински със своя забележителен финес.