"Ергенът" си призна, че си има гадже

Нещо за четене
12:38 - 09 Юни 2022
4192
"Ергенът" си призна, че си има гадже

Най-желаният ерген у нас най-после призна, че има жена до себе си, с която се запознал преди началото на снимките на предаването. Ергенът Виктор Стоянов разкри, че е много влюбен в изгората си - блокърката Мария Тарашманова, която е на 25 години. Тя обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания.

"Държа обаче да отбележа, че искрата помежду ни прехвръкна след това, когато се върнах в България. Преди да се отправя на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, между нас нямаше нищо, в противен случай дори не бих тръгнал. Връзката ни започна постепенно, на по-късен етап, след като разбрахме, че сме привлечени един от друг и имахме времето и възможността да се опознаем", признава той в интервю за Dir.bg.

"По принцип нямам навика да подхождам към околните с недоверие и подозрение, понеже не съм възпитан по този начин. Отношението ми към другите е такова, каквото бих искал да получавам от тях. Ето защо съм склонен да дам шанс на всеки, знаейки, че с времето намеренията му сами ще проличат. Така сторих и в този конкретен случай. И не съжалявам, че го направих, защото както и аз самият се убедих, известността ми не е бил факторът, привлякъл я към мен. Дори напротив, сигурен съм, че ако в момента не бях разпознаваемо лице, тя щеше да бъде още по-щастлива", разсъждава още Ергенът.