"Ергенът" Виктор стана тв водещ в Би Ти Ви

Мачото вече е част от предаването “Преди обед”

Шоу
13:15 - 05 Септември 2022
5360
"Ергенът" Виктор стана тв водещ в Би Ти Ви

Виктор Стоянов се уреди с работа в Би Ти Ви. "Ергенът" вече е част от предаването “Преди обед”. В каква роля ще влезе този път мачото, зрителите ще разберат скоро от ефира на телевизията. Фитнс инструкторът е известен с неграмотния си правопис, но вече и него ще гледаме от малкия екран.

“Със сигурност ще бъде нещо различно от амплоато, с което е познат”, издава творческият продуцент на предаването Георги Тошев.

Други две риалити звезди, които ще зарадват аудиторията със своето присъствие, са финалистите от последния сезон на „Сървайвър“ – Ванко и Гани. Двамата ще се грижат за добрата форма на зрителите в рубриката “Ти можеш!”. Финалистите от последния сезон на “Сървайвър” ще помагат на феновете с упражнения за всяко място, дом и сезон. Към тях ще се присъединяват и много популярни лица, за да подсилят телевизионните тренировки. 

Ванко и Ганка

Радина Червенова започва нова поредица “Работещи майки”, в която ще разказва историята на познати и непознати жени, които успешно съчетават ролята на майки, съпруги и професионални реализирани дами. В риалити поредицата Радина ще следва своите героини в напрегнатия им делник. Известната тв водеща е многодетна майка, която от години успява да съчетава различните роли. Тя ще продължи да води и рубриката “Опасни връзки”, която се радва на голям зрителски интерес, но тази година темите в рубриката ще подсказват зрителите. 

Новата рубрика “Здрави” ще бъде водена от д-р Мартин Генов, когото зрителите помнят от миналия сезон с поредицата “Успешните”. Всеки понеделник той ще кани специалисти по теми на зрителите и ще среща телевизионната аудитория с вълнуващи истории на пациенти и доктори. За здравето на природата и нейното опазване ще се говори в рубриката „Зелени минути“. В нея водещият Владимир Гешев ще запознава зрителите с различни добри практики в грижата за околната среда.

“Аз, потребителят” е поредица, която ще следи за спазването на правата ни и ще търси път към решаването на проблемни казуси, с които всеки един от нас се сблъсква. Целта е гражданското общество да бъде информирано и да отстоява правата си. Неин автор е Светозара Лазарова, журналист с опит в разплитането на казуси и търсене на най-практичните решения за справяне с ежедневни, битови и институционални проблеми.