"Фантомът на операта" се завръща в Музикалния театър

Билетите са в продажба от 21 април

Топ
14:37 - 18 Април 2021
2976
"Фантомът на операта" се завръща в Музикалния театър

"Фантомът на операта” и „Цигулар на покрива” – двата най-очаквани от публиката мюзикъли се завръщат през юни на сцената на Музикалния театър.

Гледайте най-касовото заглавие в историята на театъра „Фантомът на операта” на 4, 5 и 6 юни. Българската премиера на световния хит на сър Андрю Лойд Уебър беше през януари 2019 г. Планираните представления преминаха при огромен успех и с препълнени зали. В ролята на Кристин Дае е певицата Весела Делчева, а в ролята на Фантома се сменят Владимир Михайлов и Владимир Грудков, като първият се радва на много повече фенове.

Весела Делчева и Влади Михайлов като Кристин Дае и Фантома


Популярният мюзикъл „Цигулар на покрива” пък може да се гледа на на 11, 12 и 13 юни. Началният час на спектаклите е 19:00, неделните постановки са от 17:00 часа. Билетите са в продажба от 21 април, сряда, през сайта и на касата на Музикалния театър.

Зрителите, които не са върнали билетите си за отложените спектакли на „Фантомът на операта” и „Цигулар на покрива”, могат да заповядат от сряда на касата, за да презаверят билетите си за новите дати. Местата са ограничени до запълване на 50 процента от капацитета на залата.

Музикалният театър благодари на своята публика за търпението и за подкрепата в тези трудни за всички времена. Очакваме ви отново в любимия театър, за да се насладите на силата и красотата на нашето изкуство, съобщиха от трупата.