"Фермата" се обърна на телевизионен вестник "Чук-чук"

Любопитно
19:00 - 31 Октомври 2019
20701
"Фермата" се обърна на телевизионен вестник "Чук-чук"

Риалитито "Фермата: Нов свят" тотално се обърна на телевизионна версия на култовия през 90-те порновестник "Чук-чук". Участниците, начело с бизнесмена Митко Калайджиев, се събраха по тъмна доба на сексуална раздумка, от която би се изчервила и опитна магистралка.
 

Пред компания в лятната кухня Митко призна, че не е изневерявал никога на жена си, но след развода е взел да сменя парнтьорките си като носни кърпички. "Аз бих се чувствал много повече мъж, ако мога да кажа, че съм задържал една жена няколко години, отколкото да се похваля, че съм минал 10", изненадващо призна Краси Джунов.

Автомонтьорът, който влезе в шоуто с визитката на полов атлет и бе зарязал гадже порно звезда, за да може да флиртува спокойно пред камерите, срещна любовта в лицето на Паулина Ванегас.

Флиртът между българката с никарагуанска кръв и нашенеца с минало на еротичен модел в Испания се задълбочи, стигна до любовни признания, а два дни преди Паулина да падне в дуел двамата стигнаха и до първи секс.

"Жените надушват мъжете, които не искат да изневеряват, и се побъркват. Това е най-привлекателният мъж за тях", заяви Калайджиев.

Палавата Паулина вече начеса нагона в риалитито

На въпроса "Кое е най-нестандартното място, на което си правил секс?", Джунов отсече "Зъболекарски стол". Домакинята Цочева е била палавница в дискотека, маникюристката Силвия в киносалон, а треньорът и бивш плувец Сами Хоссни разсмя всички с тривиалния си отговор "Хотел".

"Навсякъде съм правил", тържествено натърти Митко Калайджиев. "Ама на зъболекраски стол не си!", подкачи го Джунов. "Е, как, жена ми е зъболекарка!", контрира го Калайджиев. "Аз обаче, те бия, във "Фермата" не си правил секс!", върна топката Краси. "Още не е късно, не ме предизвиквай!", ухили се Митко.

От известно време Калайджиев флиртува недодялано, но с постоянство с Красимира, която в реалния живот е омъжена и има 4-годишен син. Обсебената от крос фита домакиня и нейният обожател делят и едно спално помещение, но Калайджиев все още не е успял да си изпроси нещо повече от прегръдка от нея.