"Гъзаря" Роберто цяла нощ яде и пи в клуб "Конте", но не си плати сметката

Младежът дължи 269 лева на заведението, издирват го с обява в социалните мрежи

Ексклузивно
17:55 - 18 Декември 2023
12256
"Гъзаря" Роберто цяла нощ яде и пи в клуб "Конте", но не си плати сметката

Столичният клуб "Конте" публикува на страницата си, че издирва младо момче, което пило и яло на корем, а после си тръгнало без да си плати сметката, видя Lupa.bg. От заведението публикуваха снимка на младежа и призоваха хората, които го познават, да се свържат с тях. Оказа се, че това е перничанинът Роберто Николов.

"Обичаме клиентите си! Благодарение на тях фирмата съществува и се изхранват около 25 семейства от екипа на клуба. Благодарение на клиентите ни даваме заплати и се плащат семестри, разходи и квартири на студентите в екипа ни. Но в навечерието на предстоящите хубави празници искаме да Ви покажем и лошите страни на някои клиенти. Като РОБЕРТО НИКОЛОВ, който не си плати сметката от 269 лв. и вече трета седмица го чакаме да се върне и да докаже, че има тежест мъжката му дума. Идва, поръчва, консумира цяла вечер и накрая казва: "Нямам пари сега, но ще се върна да си оправим сметките следващите дни".

Е не дойде, не си вдига и телефона, който остави за контакт... Явно нашата толерантност не се оценява и затова пишем този пост! Ако някой има инфо за това момче, може да ни уведоми, благодарим предварително!

Някой може би ще каже - сами сте си виновни. На вас специално - много поздрави!

На всички останали пожелаваме весели празници, много здраве и топлина в душите ви, страхотни купони с приятели и много късмет!" - пишат от клуба. Роберто Николов все още не е отговорил на нелюбезната им покана да се издължи.

Роберто се пъчи с приятели в спортната зала