"Господарите" с уникално видео за нелепия катарзис на Мая Ма

Провалената кандидат-кметица се прероди спрямо 2013 г.

Политика
14:18 - 04 Август 2020
4790
"Господарите" с уникално видео за нелепия катарзис на Мая Ма

"Господари на уеба" събраха в уникална компилация лъжите и двуличието на днешната върла протестърка, провалилата се кандидат-кметица Мая Манолова. От рейтинговото предаване доказаха с нейни изказвания как през последните 7 години от участието ѝ в управлението на БСП и ДПС Мая Манолова е преживяла истинско духовно прераждане по отношение на протестите.

Ето как изглежда катарзисът:

2020 г.: „Това е наистина уникален, спонтанен, нережисиран граждански протест. Истински граждански бунт“, крещи Манолова.

2013 г.: "Обект сме на омраза. Не се чувствам особено приятно, когато срещу себе си имам изкривени от омраза лица. Но проблемът е за тези, които мразят".

Не по-малко въртелива е и репликата й от 2020 г., когато твърди: "Този протест е имунитетът на обществото". Но през 2013 г. смята точно обратното: "Това около парламента е всичко друго, но не и граждански протест". Ситуацията е подобна при сравнение на думите й от 2020 г.: "Гневът на хората е причината за този протест. Гневът и липсата на справедливост. Би следвало да подкрепим младите. Там са активните", спрямо 2013 г.: "Протестът стана изцяло политически, сега ще започне втората фаза, кой ще го оглави".

Вижте сами духовното прераждане на Маяма: