"Гумени глави" смазаха публиката в Бургас, Nana развя българския флаг (СНИМКИ)

E-Type и 2 Unlimited идват за изданието на Spice Music Festival през 2024 година

Новини
14:00 - 06 Август 2023
7393
"Гумени глави" смазаха публиката в Бургас, Nana развя българския флаг (СНИМКИ)

"Гумени глави" - една от емблематичните български рап групи, творила хитове през 90-те години и оставила трайна следа в онова поколение, се събра отново на сцена и демонстрира класа, хвърлила в екстаз родната публика. Мишо Шамара, върнал се от Щатите, заедно със своите приятели изпяха най-големите си хитове, накарали всички да пеят и подскачат до полуда на Spice Music Festival 2023.

"Гумени глави" показаха как се прави и как могат буквално да ти направят "главата мека", но с музика и песни (с малки изключения с цензура), а наред с това да имаш желанието концертът им да не свършва.

Шамара показа, че не е забравил да рапира, канейки на сцената и някой от най-добрите си приятели, творили през онези години, един от тях беше Конс. Най-вълнуващата сценка беше появата и на сина на Шамара, изпял парче на английски и завършил накрая с прегръдка и прочувственото: "Благодаря за възможността, брат!", което буквално просълзи емблематичния рапър.

Nana развълнува тълпата не само с песните си, а и с това, че се преклони пред феновете, а за финал развя българския флаг.

След него на сцената се появиха Snap!, показвайки невероятен контакт с публиката и изпълнили най-големите си хитове. Пени Форд - първата оригинална певица на групата демонстрира глас и физика, не пропускайки да се похвали, че е на 60 години (б.а. - макар все още да е на 59), а наред с това да се фръцне на сцената и да покаже дупето си на публиката.

За финал Филипе Оливейра, по-известен като Lucenzo, накара женската част от публиката да кърши снага под звучите на хитовете му и латино ритми.

В началото на фестивалния ден на сцената се появиха на сцената Apache Indian, Culture Beat и Kate Ryan.

Разбира се, най-голямата новина от вечерта беше обявяването на седем от изпълнителите, които ще се появят на сцената на следващото издание на фестивала, който ще се проведе на 2 и 3 август 2024 година - отново на Морска гара Бургас.

Феновете ще могат да се радват на изпълненията на E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage.

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини "На тъмно". Цената на билета до 31 август е 99 лв.

Връщайки се към представлението от последната вечер на фестивала, заслужава да се отбележи, че публиката беше в пъти повече от петък - нещо, на което няма как да не бъде радващо. Във възрастов диапазон от пет до 75 години, почитателите на диско музиката танцуваха и пяха сйс своите любимци, признали за пореден път, че родната публика е една от най-добрите, пред които са излизали на сцена в света.

Завърналият се от САЩ Мишо Шамара демонстрира, че не е забравил да рапира, канейки на сцената и някой от най-добрите си приятели, творили през онези години, един от тях беше Конс. Най-вълнуващата сценка беше появата и на сина на Шамара, изпял парче на английски и завършил накрая с прегръдка и прочувственото: "Благодаря за възможността, брат!", което буквално просълзи емблематичния рапър.