"Извънземен портал" на Луната заснет от Аполо 17

От него излита НЛО

Мистика
19:14 - 19 Декември 2023
9616
"Извънземен портал" на Луната заснет от Аполо 17

Известният уфолог Скот Уоринг настоява в поредното си видео, че на снимките, направени от американската лунна мисия Аполо 17, е открил странен портал, от който е излетяло НЛО. Мисията на Аполо 17 става от 7 до 19 декември 1972 г. Публикувани на официалния сайт на НАСА фотоси разкриват странен портал, от който излиза неидентифициран летящ обект (НЛО). Изследователят твърди, че видеозаписът на събитието потвърждава неговите предположения.

Точно на лунната повърхност се отвари овален портал с ярка синьо-виолетова светлина, от която излита НЛО с овална форма. Неидентифицираният обект, уловен от камерата, се насочва към лунния модул на НАСА. Уоринг предполага, че това може да е опит на извънземни да проучат американския модул за възможна заплаха от страна на земните обитатели.

Уфологът подчертава, че това откритие потвърждава възможността за съществуването на портали, които извънземните могат да отварят и затварят по желание. Привържениците на изследването на извънземни феномени са уверени, че тези снимки са важно доказателство за среща с извънземен разум.