"Като две капки вода" стартира с почит към "Всяка неделя"

Веско Маринов се присъедини към Хилда Казасян, Фънки и Магърдич, които ще оценяват участниците в шоуто

Шоу
20:25 - 19 Февруари 2023
13065
"Като две капки вода" стартира с почит към "Всяка неделя"

Сезон 11 на имитаторското шоу "Като две капки вода", което вече ще се излъчва на живо в неделя, вместо както традиционно досега в понеделник, започна с почит към легендарното предаване на Кеворк Кеворкян "Всяка неделя". Затова и новият сезон на предаването на Магърдич Халваджиян, което е под надслов "Сезон Неделя" стартира с познатата на много зрители аудио-визуална заставка на "Всяка неделя".

Халваджиян неведнъж е споделял, че Кеворкян е един от най-интелигентните журналисти в държавата и че "Всяка неделя" трябва да продължи да съществува в телевизионния ефир.

А шоуто стартира с известната песен на Мими Иванова "Събота, неделя  с теб ще бъда аз", изпълнена лично от естрадната певица, както и от деветимата участници, които в началото бяха скрити зад параван.

"Рано в понеделник ме събужда весел звън,
вторник преминава като сън,
сряда и четвъртък тичам от зори до мрак,
в петък аз за тебе мисля пак.

Събота, неделя дните са за нас,
събота неделя с теб ще бъда аз",

изпяха участниците в шоуто заедно с Мими Иванова.

В неделя вечерта към добре познатото жури в лицето на любимците Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки се присъедини Веселин Маринов. Първата вечер оценките бяха давани от тях и от продуцента на предаването Магърдич Халваджиян.

Следващата неделя се очаква към "уважаемото журе", както казват обичайните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, да се присъедини и Асен Блатечки. Журито ще има трудната задача да оценява изпълненията на участниците всяка неделя в продължение на 12 седмици. Един от любимците на публиката и член на журито - Юлиан Вергов изхвърча от шоуто след скандала с колежката си Диана Димитрова. 

Вечерта беше открита от музикалната фурия Кали. Тя завладя сцената с мощната енергия на гръцката поп сензация и победител в “Евровизия” 2005 година - Елена Папаризу. Кали се представи с песента “Dinata, dinata”.

До 22,30 часа ще станат ясни официално и имената на останалите осем участници в Сезон "Неделя" на "Като две капки вода".


Очаквайте подробности!