"Кметицата" на Момин проход: Аз съм обратната Чичолина!

В свободното си време красавицата обича да рита футбол със синовете си

Шоу
18:10 - 02 Октомври 2022
14543
"Кметицата" на Момин проход: Аз съм обратната Чичолина!

Аз съм като Чичолина, но нещата ми се случват в обратен ред. Това заяви пред „Телеграф“ голата кандидат-кметица на Момин проход  Диана Габровска.

„За разлика от нея аз първо бях в политиката, след това тръгнах по пътя на еротиката и стигнах до порноиндустрията“, с усмивка добавя хубавицата.

Още в самото начало на разговора ни с нея тя прави уточнение, че влизането й в порното изобщо не е тема за евтин и бърз пиар, каквито обвинения среща.

„Аз никога не съм искала да си правя бърза реклама и никога нещата, които съм правила, не са били за пиар. Това е новата ми работа. Не е нещо мимолетно, за една-две сцени е така, за да вдигна някакъв шум около себе си и после да спра да се занимавам. Аз винаги правя това, което ми харесва, и както винаги съм казвала, аз правя моето, вие правете вашето“, допълни Габровска.

Линч

Идеята за новата професия се появява съвсем случайно, красавицата отдавна получавала всякакви такива предложения, но по-скоро ги приемала като нещо много несериозно.

“Когато са ми предлагали подобни ангажименти, не им обръщах внимание, но сега след всичко, което ми се случи и преживях, просто се замислих. Седнахме и си поговорихме с мъжа ми, обсъдихме нещата и в крайна сметка решихме защо пък не! Казах си - така или иначе съм изкарана по най-долния начин след скандала с голите ми снимки за изборите. Хората тогава буквално ме линчуваха“, разказва хубавицата.

Спират се на предложение, което идва от голяма гръцка компания, която е лидер в производството и разпространението на филми за възрастни.

Лесбосцена

Първият филм с участието на „голата кметица“, както стана популярна Габровска у нас, вече е заснет. Той ще види свят точно на 2 октомври, когато у нас са изборите.

„Така ми е писано, пак с изборите съм свързана“, коментира със смях съвпадението Габровска. Кадрите са заснети през лятото в Гърция. Хубавицата пътува за там заедно със съпруга й, които винаги не само я подкрепя във всичко, но е и нейният основен двигател за всяко ново начинание. Дори по време на пътуването двамата обсъждат плюсовете и минусите, след като ангажиментът във филма бъде изпълнен.

„Притеснявах се, разбира се, в известен смисъл имаше и срам, но после си казах, всички хора тук са професионалисти и правят това, няма за какво да се срамувам пред тях. Ние бяхме уговорили, че аз ще участвам в лесбийска сцена и за мен това беше ок и аз бях подготвена.

Мисля, че като за първи път добре се справих, не знам докъде ще стигна занапред“, споделя първите си впечатления Диана и добавя: „Има много българки, които са се снимали в порнофилми, но знаете ли повечето се крият, срам ги е, пазят се, не искат да излезнат с имената и лицата си. Така аз ставам първата българка в света, която официално застава зад работата си с лицето и името си“.

Договор

Предизвикателството и вълнението, разбира се, Диана не може да опише с думи. Но ангажиментът вече е поет, а тя държи, когато започне да прави нещо, да го прави както трябва и да е напълно отдадена в него.

„Никой нищо не може да те накара на терен да правиш насила, хората от продукцията се грижеха през цялото време за мен да се чувствам добре. Това е бранш, в който нищо не се случва по задължение. Правиш това, което искаш и ти харесва, и по собствено желание“.

В края на краищата и Диана, и съпругът й са доволни от първите снимки и с нетърпение очакват следващи проекти. Хубавицата гледа на новия си ангажимент напълно сериозно, вече има подписан договор и смята да се отдаде на работата си.

„Според мен първата ми роля се получи добре, но все пак най-добре ще могат да кажат хората, след като го гледат“, заяви Габровска.

Децата

Новата работа на Диана се възприема прекрасно от цялото й семейство. Красавицата е майка на две деца момчета, на 7 и 9 години, и вярва, че те ще могат да разберат новата работа на майка си и също ще я подкрепят.

„Децата са винаги до нас и в добро, и в лошо. Ние всичко преживяваме заедно. Знам, че на едно малко дете да обясниш подобно нещо, може и да не е най-лесната задача, но смятам, че ако го направиш по най-подходящия начин, то ще те разбере. Много е важно как ще се поднесе информацията. Но те знаят всичко, най-вече, защото другите деца са много лоши и винаги ще се намери някой, който да се опита да ги нарани.

Вече има при нас подобни неща, още когато бях корица на еротично списание. Тогава съм обяснила - мама се снима гола, защото мама е красива, не всяка майка може да бъде корица на такова списание. Въпреки това съвсем наскоро едно дете се е опитало да подметне на сина ми: „Майка ми поне няма голи снимки като майка ти“.

Тези неща ще продължават по този начин, просто българинът е много тесногръд това е“, обяснява Габровска. Все пак е изненадана, че повечето хора я поздравяват за смелостта да се впусне в тази професия. „Обадиха ми се дори момичета от конкурса и ми казаха „Браво, възхищаваме ти се“ - това ме радва“, казва още тя.

Най-възрастната плеймейтка

„Целият ни живот се преобърна само за ден след като се появиха тези снимки, които освен това са с мъжа ми и са наши лични. Сега си навръзваме нещата, че бяхме оставили компютър за ремонт, явно от там някой се е възползвал от информацията и я използва за политически трикове“, спомня си Диана. Хубавицата била най-обикновен човек, които живеел и работел в Момин проход.

„Като такъв аз виждах проблемите на нашето населено място и ми се искаше да помогна, уви тогава се появиха компроматите и това ме провали“, казва тя и смята, че ако не бил той, е имала огромни шансове за победа пред другите кандидати. Така животът й тръгва в друга посока. Канят я да се снима гола за мъжко списание и тя приема с охота и дози неудобство, снимките стават страхотни, а малко по-късно я канят да се включи в последното издание на „Плейбой“.

“Единственото, което ме притесняваше, беше фактът, че бях най-възрастната“, смее се Диана. Въпреки това печели вота на публиката. „Не ме интересуват какво мислят хората, аз правя това, което харесвам и което ми се отдава. Не се заричам нищо, засега нямам планове да се връщам в политиката, но никога нищо не се знае“, категорична е 36-годишната порнозвезда.

Рита футбол със синовете си

В свободното си време красавицата обича да рита футбол със синовете си. “Ние сме много задружно семейство, синовете ми и двамата са футболисти, водя ги на тренировки, а в свободното време ритаме футбол заедно“, издава Диана. Тя може да се похвали с прекрасно задружно семейство и смята, че тяхната формула се крие в няколко много простички неща: „Обичаме се, уважаваме се и си споделяме всичко, това винаги работи“.