"Копелета гадни бяхме всичките...": Слави и сценаристите с нелеп предизборен пърформънс с кожени якета

С процент и половина ИТН се точи за парламента

Политика
21:05 - 31 Март 2023
9733
"Копелета гадни бяхме всичките...": Слави и сценаристите с нелеп предизборен пърформънс с кожени якета

На финала на предизборната кампания Слави Трифонов и сценаристите му се изтупаха в познатите черни кожени якета от времето на "Студио "Х" преди четвърт век, за да помолят избирателите за последно 10. Изглеждащите нелепо в мутренските дрешки 60-ина годишни дядковци се разменяха дълбокомислия повече от час в любимата си платформа - фейсбук.

Без да обръщат внимание, че социолозите им отреждат процент и половина, Дългия, Тошко, Филип и сие заявиха, че "Има такъв народ" (ИТН) ще бъде партията в следващото Народно събрание, която ще осъществява контрол от името на гражданите върху тези, които ИТН определя като "лицемери, поставящи себе си над народа".

"Осъзнах, че не силата е в истината, а истината е в силата и поради тази причина това е другата мотивация да искам да влезем в парламента.

Ние като представител на хората, които представляваме с другата работа, която имахме ние ще реализираме този момент. Контрол се налага като си отвътре и като имаш сила и зависи от теб", поясни Слави Трифонов.

"Здравейте. Отдавна не ми се е налагало да се обръщам така директно към вас. Тук съм аз и моите сценаристи. Всичките сме кандидат депутати. Не знайно защо всички сме с черни якета. Нямам представа. Ситуацията е такава", започна Слави протяжното студио.