"Маскираният певец" нагласен

Михаела Маринова за втори път печели в предаване на Маги Халваджиян

През ключалката
12:44 - 09 Декември 2019
93746
"Маскираният певец" нагласен

Шоуто "Маскираният певец" е нагласено и продуцентът Маги Халваджиян предварително е избрал кой ще е победителят в забавното риалити. Това смятат фенове на музикалното шоу, видя Lupa.bg.

Михаела Маринова за втори път печели в предаване на Маги Халваджиян. Преди 2 години младата певица зае първото място в „Като две капки вода“ и получи чисто нов лек автомобил. Сега изпълнителката на "Листата падат" спечели само любовта на публиката и статуетка, без материални придобивки, но отново е финалистка.

"Странно е Михаела да печели второ поредно риалити, продуцирано от Магърдич. Най-вероятно е нагласено. Той върти едни и същи лица във всичките си предавания и риалити програми', цъкат с език в мрежата.

Както преди време писа Lupa.bg всеки от участниците е подписал договор, който ги задължава да се подвизават в определен брой предавания. Хонорарите са съобразени с времето в което се подвизават участниците в музикалното шоу, а претенциите на Михаела за заплащане са били най-малки и Маги е решил да я възнагради с наградата.

"По-големите имена струваха по-скъпо на Халваджиян, нормално е. Утвърдените артисти не могат да поемат ангажименти, а той ги обезпечава за времето, което отделят за да са на сцената на "Маскираният певец". Не е случайно, че до последните епизоди на забавното предаване достигнаха все млади певици - Маги Джанаварова, Дивна, Михаела Маринова и Жана Бергендорф, която не се радва на много участия", издават от екипа на шоуто.