"Междузвездни войни" разплака Кери Ръсел

Актрисата няма права да разкрива подробности около персонажа си Зори Блис

Любопитно
18:54 - 21 Юни 2019
6222
"Междузвездни войни" разплака Кери Ръсел

Кери Ръсел - едно от новите попълнения в актьорския състав на деветия епизод от култовата космическа сага "Междузвездни войни" разкрива, че е била завладяна от силна емоция, когато е прочела сценария за филма, съобщи БТА.

"Когато прочетох написания от Джей Джей Ейбрамс сценарий за "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", се разплаках", споделя Кери Ръсел.


Според актрисата Ейбрамс, който е и режисьор на филма, е подходящият човек да сложи край на приключението, защото е "загрижен и питае уважение" към сагата. 
Кери Ръсел няма права да разкрива подробности около персонажа си Зори Блис, но споделя, че харесва костюма си. 

"Когато Джей Джей Ейбрамс ми съобщи, че ще трябва да нося шлем, се зарадвах. Казах си: "За такава работа мечтая". Ще мога да виждам всички, но никой няма да вижда мен. Удивително е", допълва Ръсел.

Актрисата е от поколението, израснало с филмите от поредицата "Междузвездни войни", и за нея е невероятно да бъде част от приключението. Кери Ръсел и Джей Джей Ейбрамс и преди са работили заедно. Ейбрамс е един от създателите на поредицата "Фелисити", за която актрисата печели "Златен глобус". Ръсел изпълнява и малка роля в режисирания от Джей Джей Ейбрамс филм "Мисията невъзможна 3", припомня агенцията.