"Миротворци" от ООН награбиха магистралка в служебната кола (ШОК ВИДЕО)

Двамата сексманиаци чакат служебно наказание

Куриози
16:19 - 03 Юли 2020
5676
"Миротворци" от ООН награбиха магистралка в служебната кола (ШОК ВИДЕО)

Двама служители на ООН, работещи към “Наблюдение на спазването на примирие” (UNTSO) в Израел бяха отзовани, след като в социалните мрежи се появиха уличаващи ги кадри как единия от тях прави секс в служебен автомобил, а другият седи невъзмутимо на предната седалка. Видеото предизвика вълна от възмущение в страната, пише "Дейли мейл".

18-секундното видео бе публикувано в Twitter в края на миналия месец и на него се вижда как мъж е възседнат от жена на задната седалка на автомобил с инициалите на ООН по улица в Тел Авив, Израел. В същото време на седалката пред тях се е подпрял на стъклото вторият служител, който изглежда, че евентуално спи. В един момент автомобилът потегля по булеварда, отнасяйки любовчиите в неизвестна посока.

В петък от Организацията на обединените нации са пуснали двамата свои служители, пътували в колата, в неплатен отпуск в отговор на неморалното им поведение, скандализирало обществото. Оттам също така уточняват, че двамата мъже са членове на Организацията на ООН за наблюдение на спазването на примирието.

„Поведението, което виждаме от видеото, е отвратително и противоречи на всичко, за което се застъпваме и работим за постигане по отношение на борбата с неправомерното поведение на служителите на ООН.“

Въпреки че ООН има строги разпоредби, уреждащи сексуалните нарушения от страна на работниците си, през последните години той многократно е подпадал под обстрел за нарушения.

Така например през декември избухна скандал с миротворци от организацията на остров Хаити, за които се писа, че са плащали дребни суми за секс с малолетни момичета.