"Мис България" влезе в болница

Нещо за четене
14:39 - 19 Октомври 2020
5378
"Мис България" влезе в болница

Ромина Андонова влезе в болница. „Мис България" за 2010 година сама призна, че има сериозен здравословен проблем и е на системи в столична клиника.   Красивата съпруга на футболиста Дарко Тасевски пуснала изследвания, а резултатите показали страшно занижени нива на желязото в кръвта. Всички депа в организма на Ромина били тотално изцедени, затова и се наложило скоростно да я включат на системи, които се очаква да я вдигнат на крака за броени дни, научи Lupa.bg.

"Дълги години се чувстах изтощена, уморена и трудно задържах концентрацията си, но го отдавах на умората- три деца, собствен бизнес, учене + перфекционизмът, който ме гони. Когато нещата започнаха да излизат извън контрол и от сутринта започваше моята борба с деня, реших да се консултирам с лекар. Оказа се, че нещата не са никак прости. След множество изследвания ме диагностицираха с желязодефицитна анемия- анемия, предизвикана от недостатъчно колечство на желязото в организма. Всичките ми железни депа са напълно празни. Ето защо, за да ме стабилизират и върнат към нормалния ритъм, в момента съм на парентерална желязна терапия и очаквам състоянието ми да се подобри още днес.
Не подценявайте сигналите на вашето тяло, защото аз дълго време го правех и дълго време се чувствах зле. А нещата са могли да се оправят много по-рано и да си спестя много усилия. Погрижете се за себе си преди всичко останало" - написа в социалната мрежа красавицата.