"Молец" , FYRE, Атанас Колев пеят на стадиона в Созопол

Първото издание на MUSIC VIBES FESTIVAL ще зареди с настроение морския град на 3 август

Култура
14:44 - 12 Юни 2024
1608
"Молец", FYRE, Атанас Колев пеят на стадиона в Созопол

Това лято клуб “Строежа” и партньорската им компания „Мюзик Вайбс“ представят първото издание на музикалния фестивал MUSIC VIBES FESTIVAL. На 3-ти август на стадиона в Созопол ще излязат едни от най-обичаните български рап, хип-хоп и R&B звезди за едно свежо лятно музикално приключение.

Хедлайнерите МОЛЕЦ ще зарадват феновете си с цял концертен сет от 90 минути заедно с лайв бенд. Ден преди това, на 2-ри август, организаторите ще посрещнат на същата локация и световната група Dubioza Kolektiv.

В разгара на летния сезон на сцената на MUSIC VIBES FESTIVAL на 3-и август (събота) феновете на родната музика ще избухнат още с отделните сетове на FYRE и THEO, БОРО ПЪРВИ, АТАНАС КОЛЕВ, ЯВКАТА ДЛГ и MADMATIC, ROBI и ДАРА ЕКИМОВА. Вратите ще бъдат отворени в 17:30 часа, а шоуто ще започне точно в 18:00.

“Радвам се, че можем да представим на феновете на българската музика един нов музикален фестивал именно в Созопол и то в разгара на лятото. Всички тези млади звезди ще направят наистина свежо и готино шоу, а феновете им ще имат възможност да ги видят заедно на една сцена в страхотен музикален купон, наречен MUSIC VIBES FESTIVAL”, сподели Мартин Михайлов, организатор на събитието.

MUSIC VIBES FESTIVAL се осъществява с подкрепата на община “Созопол”, а билетите вече са налични в платформата EPAY GO. Първите 1000 билета ще са на промоционална цена, децата до 7 години ще влизат безплатно, а за посетителите на възраст между 8 и 14 години се предлагат детски билети с 25% намаление.

Седящите места на трибуните, където ще има сянка от отварянето на вратите в 17:30 часа, са на регулярна цена, но количествата на тези билети са ограничени. Всички лица под 18 години влизат с придружител и декларация.