"Нетфликс": Меган, върни ни парите!

Херцозите ще трябва да си избачкат 100-те милиона

Шоу
16:25 - 18 Април 2024
5782
"Нетфликс": Меган, върни ни парите!

След представянето на лъскавата нова продуктова линия на Меган Маркъл в медиите се появиха твърдения, че от "Нетфликс" са бесни, че бившата актриса и принц Хари са преминали в друга сфера, без да изпълнят сделката си със стриймъра.

"Нетфликс" сключи договор за 100 милиона долара със семейство Съсекс и сега те ще трябва да започнат да работят за тях, защото фирмата си иска парите“, каза кралският експерт Майкъл Коул. - "Ако трябва, ще се стигне до съд, но "Нетфликс" няма да хвърлят такава сумичка за нищо."

„Принц Хари ще направи поредица за поло и тя ще направи своя лайфстайл поредица, но те няма да бъде заснета в къщата им“, добави той. „Ще бъде заснета в много хубава къща наблизо, но не в тяхната собствена. Един от начините, по които си изкарват прехраната, е като се продават. Кралският статус единствен им придава стойност."

Той продължи: „И те ще трябва да работят за това, много упорито, защото имат много скъп начин на живот. Само охраната им трябва да струва цяло състояние. Три смени на ден от яки мъже, охраняващи периметъра на къщата им."