"Обичайните заподозрени" канят на зимен концерт в НДК

Стефан Вълдобрев и бандата му ще изпълнят хитове като “По-полека”, “Холивуд”, “Рай”, “Тази песен не е за любов”, “Аз ли съм, или не съм”

Култура
10:27 - 10 Октомври 2019
545
"Обичайните заподозрени" канят на зимен концерт в НДК

Почти година след концерта им в зала 1 на НДК, Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" канят почитателите на среща на същото място. Датата е 11 ноември, съобщават организаторите. Събитието е своеобразна кулминация на лятното турне, наречено "Пет летни концерта, без да броим зимния". А сега събитието в НДК ще мине под надслова "Голям зимен концерт".

В продължение на поне два часа ще звучат хитове като “По-полека”, “Холивуд”, “Рай”, “Към”, “Едно”, “Тази песен не е за любов”, “Фойерверк”, “Аз ли съм, или не съм” и др. Пред публиката Стефан Вълдобрев ще излезе заедно с Иван Лечев - китара, Стоян Янкулов - ударни и перкусии, Веселин Веселинов-Еко - бас, контрабас, и Мирослав Иванов - китара.

"Срещаме хора с всякакви интереси, професии, сфери на живота и най-важното - от всякакви поколения, от шест до шейсетгодишни. Добре дошли са отново или за първи път на наша изява”, приканват с усмивка от бандата и обещават дружно да се преброим, да си преговорим песните им и да си прекараме поне толкова добре, колкото всеки път до сега.


Стефан Вълдобрев е един от най-обичаните и популярни наши актьори, композитор на филмова и театрална музика, автор на песни и изпълнител. В бандата му - “Обичайните заподозрени” са музикантите: Иван Лечев - китара, Стоян Янкулов - ударни и перкусии, Веселин Веселинов (Еко) - бас, контрабас и Мирослав Иванов - китара. Събрани заедно, те са сред най-успешните български лайв банди и се радват абсолютно заслужено на “всенародната любов”.

От излизането на последния им албум “10 ½” (от 2016 г.) няколко десетки хиляди души са посетили поне веднъж концертите им, сред които и не малък брой български деца. Това лято бандата направи само пет големи концерта в големите градове на България. Представи паралелно и документалния филм “Лятото на Обичайните заподозрени”.