"Отмъстителите: Краят" се завръща в кината

Дебютът на филма беше през април тази година и пожъна невиждан успех

Новини
12:24 - 26 Юни 2019
2232
"Отмъстителите: Краят" се завръща в кината

Излъчването по кината на супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят" все още не е приключило, но от "Дисни" и "Марвел" вече оповестиха "завръщането" й на екран, съобщиха Ройтерс и Франс прес.

От петък по кината ще тръгне версия на филма, гонещ касовия рекорд на "Аватар", която включва изтрита "незавършена" сцена и видео интродукция от единия от режисьорите, Антъни Русо. Зрителите ще имат възможността да хвърлят и бегъл поглед към продукцията "Спайдърмен: Далече от дома" на "Марвел", която излиза на екран следващата седмица. Почитателите на "отмъстителската" сага, закупили билети за допълнената версия, ще получат и специален тематичен плакат.

Филмът "Отмъстителите: Краят" излезе на екран през април тази година. Към момента постъпленията от супергеройската продукция в международния бокс-офис възлизат на 2,75 милиарда долара. Според анализаторите по-малко от 40 милиона долара делят филма от рекордьора по приходи "Аватар" на Джеймс Камерън.

"Отмъстителите: Краят" е кулминацията на история, разказана в 22 филма от киновселената на "Марвел", припомня агенцията.

Новата версия на супергеройската продукция ще тръгне по кината три седмици преди игралния римейк на хитовата анимация "Цар Лъв" на "Дисни". Някои наблюдатели прогнозират, че филмът също има потенциал да "догони" касоразбивача "Аватар" по приходи от продажбата на билети по света.