"Отровното трио" обявява " Трето народно въстание"

Няма никой от ГЕРБ в БНТ, не се разхождайте до "Орлов мост", призова Хаджигенов

Топ
21:22 - 12 Септември 2020
6475
"Отровното трио" обявява "Трето народно въстание"

"Отровното трио" ще обяви дата за "Третото народно въстание", стана ясно на тазвечершния протест, който тече под надслов "Нас не ни е страх".

Отворен за движение е булевард "Дондуков", а бул. "Цар Освободител" е блокиран от протестиращите и от буса с озвучителната техника. 

След 20 часа Николай Хаджигенов обясни на бунтарите, че днес няма никой от ГЕРБ в БНТ, така че няма нужда да се разхождат до „Орлов мост“. 

„Да ви подсетя за Караянчева, която твърди, че тук получаваме пари от Черепа. Естествено, че ще й потърсим отговорност. Но в такъв случай защо прокуратурата не провери. А Каракачанов даже цитирал суми - по 30, 50 и 200 лева. Защо Гешев не провери думите на този простак?“, попита Минеков. 

Скулпторът заяви, че се крият данните от „кървавата сряда“ – „Великото народно въстание“, провело се на 2 септември.

"Нито дума за пострадалите. Нито дума за унизените. До днес крият данните за „кървавата сряда“. Но ще дойде ден, в който ще го разберем. Ще разберем истината за деня, в който насъскаха българи срещу българи, заяви проф. Велислав Минеков от трибуната. Той цитира и депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който по-рано заяви, че „Борисов не е мутра. При гражданска война такъв бой ще падне и такъв ще го отнесат“. „Става въпрос за нас. Виждате, че наглостта им няма граници“, отсъди проф. Минеков.