"Приятели" отново на екран след 17 години (ВИДЕО)

Новини
17:55 - 21 Май 2021
3268
"Приятели" отново на екран след 17 години (ВИДЕО)

Актьорският състав на „Приятели“ си припомня времето от площадка на хитовия ситком от 90-те в първия пълен трейл предстоящото специално шоу. Епизодът, озаглавен от продуцентите „Онзи, в който всички се събират отново заедно“, не е продължение на продукцията, приключила през 2004 г., уточняват Марта Кауфман и Дейвид Крейн.

В него Дженифър Анистън (Рейчъл), Кортни Кокс (Моника), Лиса Кудроу (Фийби), Мат ЛеБланк (Джоуи), Матю Пери (Чандлър) и Дейвид Шуимър (Рос) се завръщат на снимачната площадка на сериала в „Уорнър брос“ като себе си, а не като иконичните си персонажи. Припомнят си култови сцени от сериала, любимите си моменти на пресъздават четене на маса, споделят първите си реакции, когато са разбрали, че са популярни и носталгично разказват за силната връзка, изградена между тях в продължение на десет години работа по сериала.

Сред специалните гости на т. нар. „епизод“ ще бъдат Дейвид Бекъм, Лейди Гага, Джъстин Бийбър, Джеймс Кордън, Синди Крофорд, Кара Делевин, Кит Харингтън, Минди Колинг и много други.

Първият епизод на „Приятели“ се излъчва през 1994 г. и неочаквано се превръща в културен феномен. Сериалът продължава до 2004 г. и повече от 25 години след премиерата си остава сред най-гледаните продукции в света, благодарение на ново поколение зрители, привлечени чрез стрийминг платформите.

Премиерата на шоуто е на 27 май в платформата на НВО Мах.