"Седмѝците" на Божков хлопват кепенците

Сайтът 7777.bg вече не приема депозити, играчите могат да си върнат парите

Футбол
14:54 - 28 Февруари 2020
5476
"Седмѝците" на Божков хлопват кепенците

Сайтът за спортни залози под шапката на "Национална лотария" - 7777.bg, хлопва кепенците. От днес тото познавачите няма да могат да депозират пари за залагания на спортните събития, съобщават от администрацията. Причината са запорите по банковите сметки на лотарията след обвиненията във финансови злоупотреби в особено големи размери срещу нейния собственик Васил Божков, както и ред негови съдружници и довереници.

За утеха на играчите - парите им няма да потънат. Вариантите са два - наличните средства да се изиграят за последно в онлайн игрите, или пък да се изтеглят по каналния ред с Еasypay.

Логото на сайта в момента грее на екипите на футболния Левски, който изпадна във финансов колапс след драмата с Божков и затварянето на частните лотарии. В момента за издръжката на отбора се събират дарения от фенове и заможни бизнесмени. 

Ето какво гласи цялото съобщение:

Уважаеми клиенти,

Във връзка с наложени запори от Национална агенция по приходите върху банкови сметки на „Национална лотария" АД, считано от 28.02.2020 г. се преустановява приемането на депозити за участие в онлайн игрите на сайта 7777.bg. Наличните средства по игралната сметка на клиента могат да бъдат използвани за игра в онлайн игрите на сайта 7777.bg или да бъдат заявявани за изтегляне, чрез разплащателен метод „Easypay" при спазване на установеното в Общите условия за ползване на сайта 7777.bg.