Първо в Lupa.bg: Народът си тегли парите от Седмиците

Сайтът за онлайн залози на Националната лотария започна да блокира сметки и да закрива акаунти

Новини
10:50 - 03 Февруари 2020
68329
Първо в Lupa.bg: Народът си тегли парите от Седмиците

Истерията около Васил Божков и неговата Национална лотария започна да обхваща цялото ни общество. И най-вече хазартните типове, които обичат да залагат онлайн на всякакви видове спортове. Сайтът 7777, известен като Седмиците, започна да дава бъгове, а хората масово да си теглят парите от сметките, констатира Lupa.bg. 

В различните форуми и групи за залагания в социалните мрежи, стотици потребители започнаха да се оплакват, че имат проблеми със ставките, залозите, че дори и с парите си в акаунтите. 

"Който има пари и играе в 7777 да тегли, ако може, защото правят шмекерлъци и зануляват акаунти. На един приятел му бяха изиграни посред нощ парите, снощи и на мен ми се случи, но с по-малка сума. Друг мой приятел също се оплака от същото... Сега ще изгърбят доста хора, защото скоро няма да ги бъде, така че си направете сметките", предупреди член на букмейкърска група във фейсбук. 

"Пичове, теглете си парите от 7777, че както са тръгнали нещата, някоя сутрин ще се събудите и сайтът няма да работи. Няма и да тръгне никога повече. И ще пиете по една студена вода. Присъдата е издадена - Васил Божков трябва да бъде унищожен и няма връщане назад", потвърди притесненията и друг любител на залаганията.

"На мен още преди 3 месеца ми се случи - една нощ ми изиграха всичките пари! Когато пуснах оплакване, отговориха, че най-вероятно някой от семейството ми е влизал в акаунта!?", твърди Александър Станков в групата "Евро футбол прогнози" във фейсбук.