"Снимка с Юки" с премиера по БНТ на Разпети петък (ТРЕЙЛЪР)

Руши Видинлиев изпълнява главната роля във филма на Лъчезар Аврамов

Култура
18:50 - 14 Април 2020
4500
"Снимка с Юки" с премиера по БНТ на Разпети петък (ТРЕЙЛЪР)

БНТ ще излъчи премиерно новия български филм, в който главната роля изпълнява Руши Видинлиев. Лентата е по разказ от сборника „На изток от запада” на Мирослав Пенков. Историята се завърта около Георги и приятелката му Юки, която е японка. Те се запознават по време на емигрантския си живот в Канада. След много опити да имат дете се решават на инвитро процедури. Избират да се подложат на манипулацията в България.

За да осигури спокоен живот на Юки, Георги я води в къщата на баба си и дядо си на село. За нещастие, там двамата стават участници в нелеп пътен инцидент. Трагедията и последиците от нея преобръщат живота им, а Георги и Юки са принудени да намерят отговори за бъдещето си заедно.


Сценаристи на филма са Димитър Стоянович, Лъчезар Аврамов и Мирослав Пенков, режисьор е Лъчезар Аврамов, за когото това е дебют в игралното кино. Той е син на известната певица Богдана Карадочева. Оператор е Торсен Липсток, а композитор на музиката е Стефан Димитров.

В ролите освен Руши Видинлиев са още Кики Сугино, Серафим Тодоров, Адам Сотиров, Красимира Иванова, Димитър Маринов, Весела Бабинова, Радосвета Николова, Рашко Младенов и др.

БНТ 1 ще покаже "Снимка с Юки" на Разпети петък, 17 април от 20,45 ч.