"Too much": Не диджеят, а мениджърът на Гришо отрязал Камелия още преди месец

Крум Савов разкри, че решението да не звучи чалга на мача, е на Георги Стоименов

Спорт
18:15 - 19 Септември 2024
9168
"Too much": Не диджеят, а мениджърът на Гришо отрязал Камелия още преди месец

Популярният журналист и тв водещ Крум Савов разкри каква е истината за екшъна в зала "Арена София" във вторник вечер, която взриви социалните мрежи. И докато мнозинството обвинява и критикува диджей Мартен за отказа му да изпълни желанието на Новак Джокович и да му пусне "Луда по тебе" на Камелия след благотворителния му мач с Григор Димитров, се оказа, че друг е виновникът...

Крум Савов твърди, че не диджей Мартен, а мениджърът на Гришо - Георги Стоименов, е в основата на случката. Той категорично забранил още преди месец на събитето да звучи златното чалга парче на Камелия отпреди 25 години.

Григор с мениджъра си Георги Стоименов

Ето какво написа Крум Савов във "Фейсбук":

"Никакъв Мартен Роберто не е отказал на Новак Джокович "Луда по тебе"! Повтарям, ой и защо е в основата на целия конфуз: още преди месец е имало идея, организация и подготовка Камелия да изпее в залата на живо, заедно с Ноле песента, която всъщност не е нито нейна, нито на Лепа Брена, а гръцка... В крайна сметка категоричната забрана за поздрава е дошла от личния гуру, агент и мениджър на Григор - Георги Стоименов с думите, цитирам: "Too much!" Това е".

Крум Савов твърди, че решението да не звучи чалга на мача е взето преди месец