"Трудни за обяснение " кадри с НЛО пуска САЩ

Съобщението е на човек от екипа на Доналд Тръмп

Мистика
17:28 - 31 Март 2021
5178
"Трудни за обяснение" кадри с НЛО пуска САЩ

Още архиви с наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) ще бъдат отворени за обществеността през юни и сред тях има много необясними, включително НЛО, което преминава звуковата бариера, без да произвежда звуков бум. Това става ясно от думите на Джон Ратклиф по Fox News.

Бившият директор на Националното разузнаване заявява, че наблюденията са "трудни за обяснение". Ратклиф, който е служил в администрацията на Тръмп, се е надявал да разсекрети докладите по време на мандата си, но те ще бъдат публикувани от Пентагона до 1 юни т.г.

Не за първи път американските военни публикуват странни доклади и дори видеозаписи за НЛО или неидентифицирани въздушни явления (UAP). През април 2020 г. американският флот пусна три видеоклипа, които показват обект, летящ по-бързо от скоростта на звука. Докладите на разузнавателните служби на Сената разкриват, че Пентагонът все още е на лов за НЛО.

По думите на Ратклиф предстоящият доклад на Пентагона ще включва повече наблюдения и съобщения за обекти, които се движат по привидно невъзможни начини или преминават скоростта на звука без придружаващ звуков бум, пише Newsweek. Необяснимите наблюдения се случват по целия свят и включват събития, заснети от автоматизирани сензори, а не само от човешки очи, казва Ратклиф и признава: "Има случаи, в които нямаме добро обяснение за някои от нещата, които виждаме".