"Труд": Поли падна за дузпа

Топ
23:03 - 05 Август 2020
24906
"Труд": Поли падна за дузпа

"Поли падна за дузпа" - така е озаглавен неподписан коментар на 10-а страница в броя на в. "Труд" от четвъртък. В него вестникът намеква, че журналистката Полина Паунова сама е провокирала и режисирала боя си днес на конференцията на ГЕРБ. Препечатваме краткия коментар без редакторска намеса:

Първични членове на низовите организации на ГЕРБ, които бяха призовани на първата конференция на открито на управляващите, проведена в столичния София Тех Парк, нападнаха журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова.

Тя бе блъскана, а телефонът, с който тя снимаше, на три пъти отнеман от ръцете й и изхвърлен някъде в нискоокосената трева, на вдъхновения от Усмивката на ГЕРБ - Росен Плевнелиев Парк.

Видеото, което се върти в социалните мрежи, демонстрира стратегическия подхд на Поли към наивниците. Намери възможно най-некадърните защитници на партията, финтира ги, те я спънаха и тя падна за дузпа. Сетне вкара гол комуто трябва. Оттук нататък е все тая за опозицията какво е казал Борисов, какво ще се случва в политиката, а че "гербери бият журналистка". Всеки може да си вкара автогол, всеки може да падне и за дузпа, но общото между двете събития е, че никой не харесва нито провалите, нито измамите.