"Ужасен и презрян човек": Брад Пит съсипан от осиновения си син

Актьорът предпочита да запази уважително поведение спрямо децата си

Шоу
12:38 - 23 Ноември 2023
3522
"Ужасен и презрян човек": Брад Пит съсипан от осиновения си син

Брад Пит отговори на публикация на осиновения си син Пакс, която започна да се обсъжда в медиите тази седмица. Пакс напада актьора в публикация за Деня на бащата, споделена в личния му акаунт в инстаграм преди три години.

В нея той нарича осиновителя си човек, който „превърна живота ми в ад“ и „ужасен и презрян човек“, който „кара децата си да треперят от страх“.

Източници, близки до Пит, казват, че актьорът е "разочарован как се развиват нещата". „Тъжно е да гледам как Брад е представян като „лош човек“, когато това е далеч от истината“, каза източник пред в. "Сън". Източникът добави, че Пит изпитва "голямо уважение" към всяко от децата си и казва, че "предпочита да запази достойно мълчание" за ситуацията.

Джоли осинови Пакс във Виетнам през 2007 г., когато той бе на три години: биологичната му майка, която била наркоманка, го зарязала в ранна детска възраст. Година по-късно Пит също го осиновява. Джоли и Пит имат още две осиновени деца: Мадокс и Захара. Както стана известно по-рано, Захара спря да използва фамилията на осиновителя си. Бившите съпрузи имат и биологични деца: Шайло, Вивиен и Нокс.