"Възраждане" пробутват неграмотна келнерка за депутат

Звезделина Каравелова от Бургас взима средното си едва на 21 години, но участва в куп мис-конкурси

Политика
21:00 - 12 Септември 2022
12931
"Възраждане" пробутват неграмотна келнерка за депутат

Скандална дама, завършила средното си образование на 21-годишна възраст, но натрупала сериозен "километраж" в различни мис-конкурси, се оказа трета в листата за депутати на „Възраждане“ в Бургас. Елена Гунчева, която бе депутат от партията в предишния парламент, но напусна парламентарната група след конфликт с председателя Костадин Костадинов, разкри коя е новата звезда на националистическата формация.

„Ето ви КАДРИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ: ЗВЕЗДЕЛИНА КАРАВЕЛОВА, в листата за Бургас, сервитьорка по професия, със средно образовавние. Тя ще ви "кове" законите, народе! На КАДРОТО: конкурс "Мис Свети Влас 2016", където въпросната участва“, написа Гунчева, като гарнира посланието със съответната снимка.

Оказа се, че Звезделина Каравелова е завършила средно образование на 21 години с неособено завиден успех от 4,28. Миската е имала връзка и с няколко видни представители на местния криминален елит, а злите езици я спрягат като особено близка до един от охранителите на братя Диневи. Тя е участвала в няколко конкурса за красавици, а според някои се е пробвала и за плеймейтка, но е била отхвърлена, тъй като тогава била едва 17-годишна.

„Възраждане“ са чест обект на упреци, че експлоатират низките страсти на необразованите прослойки у нас, както и че в редиците им липсва интелектуален капацитет. Така например, на мястото на Елена Гунчева в предишното Народно събрание депутат се оказа, че трябва да стане таксиметров шофьор. В крайна сметка това не се случи, защото Гунчева оттегли оставката, която бе подала.