"Възраждане" се разпада: 70 активисти напуснаха Костадин Костадинов

Сред недоволните от политиката на лидера на партията е и кметът на Дебелт

Политика
09:52 - 11 Юни 2020
3384
"Възраждане" се разпада: 70 активисти напуснаха Костадин Костадинов

Над 70 симпатизанти напуснаха "Възраждане" заедно с областния председател на партията и общински съветник в Бургас Владимир Павлов. Това обяви самият Павлов във фейсбук, а още преди 2 дни той заяви намеренията си да излезе от партията.

Последвали са го и общинският съветник Диян Георгиев, както и кметът на Дебелт. Владимир Павлов предупреждава и за още много бъдещи напускания в близките дни.

Причината за недоволството му е, че се чувства омерзен от действията на лидера на партията Костадин Костадинов, а "Възраждане" по неговите думи е "едноличен проект и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него."

Ето как Павлов обяви своето напускане и 70-те души, които го последваха:

"Над 70 члена и симпатизанти вкупом ме подкрепиха и напуснаха заедно с мен ПП "Възраждане" в Бургас. Благодаря ви за подкрепата и доверието!

Така най-голямата организация на партията не само в страната но и извън пределите й е вече заличена от сплетните и интригите на Костадин Костадинов и неговият другар Ганьо Цончев.
Напуснаха двама общински съветници в мое лице и Диян Георгиев - Общински председател, както и кмета на Дебелт, както и цялото общинско ръководство на партията, редовни членове и симпатизанти.
Получих подкрепа от много областни структури, които в следващите дни ще обявят оттеглянето си.

Костадин широко прокламираше, че се крия от разговор и дебат, но аз проявих достойнство изготвих всички справки и документи, за да докажа правотата си във връзка с обвиненията по донос на 17 засегнати членове на организацията и пристигнах на мястото на срещата, защото той широко разпространяваше из мрежата, че аз съм бягал от дебат.
И познайте!

Костадин дойде с 4 човека охрана и веднага се скри и заключи в клуба на Възраждане със 17 доносника!

Що за мъжка постъпка?

2 часа седях пред клуба с останалите десетки разочаровани от действията му хора, но така и мъжкото не се появи в него.

До всички останали все още идеалисти в тази еднолична частна фирма "Възраждане", наблюдавайте как постъпи с един от най-активните си хора, с над 70 човека пишещи му и искащи промяна от структурата членове, как разцепи подмолно една седмица преди моята оставка най-голямата организация и си правете изводите!

А тоз "лидер" искал да управлява България?"