"Версаче" съблече чисто голи сестрите Хадид

Бела и Джиджи позират както майка ги е родила за новата библейска кампания на марката

Стил
17:48 - 21 Февруари 2022
7356
"Версаче" съблече чисто голи сестрите Хадид

Бела и Джиджи Хадид позират чисто голи за новата библейска кампания на "Версаче". Брюнетката и блондинката са прикрили гърдите си с удължени до кръста коси, а интимните им части са покрити стратегически с черна и бяла чанта от новата колекция на модната марка.

Идеята на знойната кампания на "Версаче" ни прехвърля към темата Адам и Ева, без участието на Адам обаче, като сестрите или двете Еви, държат една-единствена ябълка помежду си, докато змия се извива по крака на Бела.

„Моите Версаче. Богините.“, написа под снимката на красавиците в инстаграм дизайнерката на модния бранд Донатела Версаче. „Това е епично“, пък добави в коментарите супермоделът Шалом Харлоу, въпреки че някои хора критикуваха използването на животно за забавление, а други нарекоха снимката „демонична“.

Супермоделът от 90-те Клаудия Шифър пък сподели своя снимка в Instagram акаунта си, припомняйки ни тактично, че и тя е участвала в библейска кампания на Versace, която е нещо като стара, но оригинална версия на новата. Там голата Клаудия е в ролята на Ева, държаща ябълката, а в ролята на Адам е голият холивудски екшън герой Силвестър Сталоун. Интимните части на Клаудия и Силвестър пък са прикрити с порцеланови чинии на италианската модна къща.

Германската красавица е написала: „Тогава и сега. Кампаниите на "Версаче". Някои неща са вечни!“

Донатела е отговорила с коментар на снимката на Шифър с думите: „Клаудия, ти винаги си мое вдъхновение! Радвам се, че новата кампания ти харесва!“

Секси кадърът е част от по-мащабна кампания на известния фотографски дует Мерт Алас и Маркъс Пигот, включително публикувани по-рано снимки на сестрите, позиращи със самата Донатела.

Джиджи и Бела се обединяват за все повече и повече сестрински модни проекти. Двете стройни хубавици наскоро дефилираха заедно и в ревюто на Michael Kors по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.