"Жю сюи Веско" наводни мрежата (ВИДЕО - дуетът с Цветан Цветанов)

"Отстрелът" на певеца от Полски Тръмбеш породи хиляди реакции в интернет

Новини
18:41 - 01 Юни 2019
14404
"Жю сюи Веско" наводни мрежата (ВИДЕО - дуетът с Цветан Цветанов)

Отстреляният от публичните изяви на ГЕРБ покрай близкия си приятел Цветан Цветанов бард на третата възраст Веселин Маринов къде на шега, къде не съвсем, събуди симпатиите на социалните мрежи. Движението "Жю сюи Веско" не спира да трупа почитатели и коментари, видя Lupa.bg.

Като заместник-председател на ГЕРБ, Цветан Цветанов се грижеше и за забавлението на партийните кадри, а на всички предизборни изяви на политическата сила основна атракция бяха изпълненията на естрадния певец. Всеизвестен факт бе близкото приятелство между Маринов и Цветанов, което дори намери израз в творческо сътрудничество.

Веско Маринов помогна на заместник-председателя на ГЕРБ да открие своя певчески талант. Двамата направиха концертен дует за изпълнението на хита „Знам, Българийо”.

Вчера обаче премиерът Борисов в типичния си стил обяви, че "не ще повече Веско Маринов да му пее по концертите" и остави в шок симпатизантите си, прехвърлили 60-ака. Младежи масове се шегуват с "драмата" на певеца в социалните мрежи. Изказването на Бойко Борисов стана повод за много реакции, някои от тях - на искрена тъга и загриженост.

Колаж с Веселин Маринов, който пее пред държавни глави като Доналд Тръмп и Реджеп Тайип Ердоган, също беше сред отговорите на потребителите в мрежата на думите на Борисов. Самият Маринов засега отказа коментар.